• Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων
  • Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων
  • Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων
  • Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων
  • Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων
Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων

Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Shenzhen
Μάρκα: KEXINT
Πιστοποίηση: ISO-9001 2015
Αριθμό μοντέλου: Kxt-ODC2

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $+769+PCS
Συσκευασία λεπτομέρειες: 2100*1700*900
Χρόνος παράδοσης: 7
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 + PC + επτά ημερών
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Φύλλο σιδήρου Όνομα προϊόντων: Υπαίθριο γραφείο επικοινωνίας δύο δωματίων
Εφαρμογή: Ο τομέας συγκεντρώνει το δωμάτιο ραφιών Διαστάσεις: 650mm (W) Χ 700mm (D) Χ 1200mm (Χ)
Βάρος: 139kg Ηλεκτρικός ανεμιστήρας: 2
Χρώμα: Γκρίζος Θέση χρήσης: Υπαίθριος
Υψηλό φως:

Κιβώτιο διανομής οπτικών ινών φύλλων σιδήρου

,

IP55 κιβώτιο διανομής οπτικών ινών

,

Οπτικό κιβώτιο διανομής EMC RFI

Περιγραφή προϊόντων

Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων

Ο υπαίθριος τομέας κιβωτίων διανομής οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δύο δωματίων συγκεντρώνει το δωμάτιο ραφιών
 
Τα υπαίθρια γραφεία αναφέρονται στα γραφεία που είναι άμεσα υπό την επήρεια φυσικό κλίμα και αποτελούνται από το μέταλλο ή τα μη μεταλλικά υλικά. Οι αναρμόδιοι χειριστές δεν έχουν την άδεια για να εισαγάγουν και να λειτουργήσουν. Παρέχει ένα υπαίθριο φυσικό σύστημα εργασιακών περιβαλλόντων και ασφάλειας για τις ασύρματες περιοχές επικοινωνίας ή τους συνδεμένους με καλώδιο τερματικούς σταθμούς περιοχών δικτύων. συσκευή. Είναι κατάλληλο για τα γραφεία που εγκαθίστανται στα υπαίθρια περιβάλλοντα, όπως οι άκρες του δρόμου, τα πάρκα, οι στέγες, οι ορεινές περιοχές, και οι επίπεδοι λόγοι. Ο εξοπλισμός σταθμών βάσης, ο εξοπλισμός δύναμης, οι μπαταρίες, ο εξοπλισμός ελέγχου θερμοκρασίας, ο εξοπλισμός μετάδοσης και άλλος ενισχυτικός εξοπλισμός μπορούν να εγκατασταθούν στα γραφεία ή να διατηρηθούν για την εγκατάσταση του ανωτέρω εξοπλισμού το διάστημα και η ικανότητα ανταλλαγής θερμότητας μπορεί να παρέχει τα αξιόπιστα γραφεία προστασίας μηχανημάτων και του περιβάλλοντος για την κανονική λειτουργία του εσωτερικού εξοπλισμού.
 

Υλικά προϊόντων:
 
1. Τα??????????? γαλβανισμένα φύλλα χρήσης με ένα πάχος μεγαλύτερο ή ίσο 1.5mm για τις επιτροπές χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν το εξωτερικό του σώματος γραφείων. Αφότου ενώνονται στενά τα??????????? γαλβανισμένα φύλλα, πρέπει να ψεκαστούν με την υπαίθρια σκόνη. Το γραφείο με την θερμότητα-διάλυση της συσκευής ελέγχου θερμοκρασίας υιοθετεί το??????????? γαλβανισμένο φύλλο ως πιάτο, και το γραφείο με την κατάψυξη της συσκευής ελέγχου θερμοκρασίας υιοθετεί το??????????? γαλβανισμένο φύλλο μεγαλύτερο ή ίσο 1.5mm συν το βαμβάκι μόνωσης 10mm ως πιάτο.
Η βάση του γραφείου αποτελείται από το ελασματοποιημένο εν ψυχρώ πιάτο χάλυβα με ένα πάχος περισσότερο από 2mm, και η επιφάνεια αντιμετωπίζεται με το??????????? γαλβανισμό μετά από τη συγκόλληση.
2. Τα υλικά μετάλλων που χρησιμοποιούνται στο γραφείο πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αντισταθούν στη διάβρωση και τις ηλεκτροχημικές αντιδράσεις μετά από ή χωρίς επεξεργασία επιφάνειας.
3. Τα μη μεταλλικά μέρη (συμπεριλαμβανομένων των μονωμένων καλωδίων, των καλωδίων και των υλικών αφρού) πρέπει να είναι flame-retardant υλικά, και το εύφλεκτό τους πρέπει να είναι σε θέση να περάσει τις flame-retardant απαιτήσεις δοκιμής.

 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
               

Το προϊόν είναι ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, και έχει μια ζωή υπηρεσιών 15 ετών.
●Εύκαμπτη και διαφορετική διαμόρφωση προϊόντων
●Ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας (ανεμιστήρας, ανταλλάκτης θερμότητας ή κλιματιστικό μηχάνημα)
●Ο υψηλός βαθμός προστασίας, βαθμός προστασίας φθάνει σε IP55.
●EMC/RFI προστασία.
●Επεξεργασία μείωσης θορύβου.
●Χρησιμοποίηση της ηλεκτροφόρησης συν την ειδική υπαίθρια σκόνη για να ενισχύσει την υπαίθρια αντίσταση διάβρωσης και τη UV αντίσταση.
●Ο κύριος εξοπλισμός, ο εξοπλισμός θερμοκρασίας και οι ενότητες καλωδίωσης στο γραφείο σχεδιάζονται για να διαιρεθούν σε διαμερίσματα, το οποίο είναι κατάλληλο για βαθμολογημένη τη μέλλον συντήρηση.
●Αντικλεπτικό σχέδιο, υψηλός συντελεστής αντι-ζημίας.
●Αντισεισμικός.
●Ενσωματωμένο ηλεκτρικό σύστημα διανομής δύναμης καλωδίωσης και AC/DC.

Διαδικασία παραγωγής:
 
Εξωτερικό
Η επιφάνεια επιστρώματος πρέπει να είναι συνεχής και ομοιόμορφη, και η σύσταση πρέπει να είναι σύμφωνη με το αντίστοιχο τυποποιημένο πρότυπο, και δεν πρέπει να υπάρξει κανένας κόνδυλος, διακένωση, δημιουργία φουσκαλών, οπές καρφίτσας, ρωγμές, αποφλοίωση, chalking, μόρια, να κρεμήσει, να φτάσει, συνυπολογισμοί και άλλες ατέλειες.
Για τα γραφεία χωρίς επεξεργασία ψεκασμού, η ερμηνεία και η σύσταση της εξωτερικής επιφάνειας πρέπει να είναι ομοιόμορφες και όμορφες.
Προσκόλληση
Μετά από τη δοκιμή προσκόλλησης, το επίστρωμα στην επιφάνεια του γραφείου καλύπτει τις απαιτήσεις του επιπέδου 1 στον πίνακα 1 GB/T το 9286-1998.
Αντίσταση αντίκτυπου
Μετά από τη δοκιμή αντίστασης αντίκτυπου, το επίστρωμα στην επιφάνεια του γραφείου δεν έχει καμία ατέλεια όπως οι ακτινωτές ρωγμές και οι εγκοπές.
Αντι-γήρανση
Το επίστρωμα στην επιφάνεια του γραφείου αντι-γερνά.
Διαλύτης ανθεκτικός
Αφότου έχει εξεταστεί το επίστρωμα στην επιφάνεια του γραφείου για τη διαλυτική αντίσταση, η επιφάνεια πρέπει να επιθεωρηθεί οπτικά και δεν πρέπει να υπάρξει κανένα σημάδι της απώλειας ερμηνείας, προφανούς αποχρωματισμού, ή σκουπίσματος.

 

Σύνθεση του υπαίθριου ενσωματωμένου γραφείου:
 
Αποθήκη εμπορευμάτων εξοπλισμού: Η αποθήκη εμπορευμάτων εξοπλισμού διανέμεται στη δεξιά πλευρά του γραφείου, και είναι χωρισμένη από την αποθήκη εμπορευμάτων μπαταριών με ένα χώρισμα για να διευκολύνει τη μόνωση του διαστήματος εξοπλισμού.
Μπαταρία αποθήκευσης: χρησιμοποιημένο για να εγκαταστήσει την μπαταρία αποθήκευσης, το εξωτερικό πιάτο του γραφείου κολλιέται με το βαμβάκι μόνωσης για να επιτύχει την επίδραση θερμικής μόνωσης. Το γραφείο μπαταριών είναι επίσης εξοπλισμένο με sunshade για να επιτύχει την επίδραση της προστασίας και της στεγανοποίησης ήλιων. Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή εξάτμισης, η οποία μπορεί να απελευθερώσει το επικίνδυνο αέριο που παράγεται από την μπαταρία.
Η πόρτα και η πόρτα κλειδώνουν: Η πόρτα γραφείων υιοθετεί την ενσωματωμένη δομή, και το χάσμα μεταξύ της πόρτας είναι σφιχτό. Η ανοίγοντας γωνία πορτών είναι >110°, η πόρτα γραφείων έχει μια δομή ορίου, και η συσκευή ορίου πορτών έχει μια λειτουργία ορίου όταν είναι η πόρτα στο «ανοικτό» κράτος. Η κλειδαριά πορτών υιοθετεί μια τριών σημείων δομή με μια ράβδο τραβήγματος και ένα κομμάτι κλειδώματος, και ένα λουκέτο μπορεί να προστεθεί. Σταθερή δομή, ισχυρός αντικλεπτικός. Κάθε πόρτα γραφείων είναι εξοπλισμένη με έναν ανοικτό αισθητήρα συναγερμών πορτών για να συνεργαστεί με τον περιβαλλοντικό έλεγχο.
 
Τεχνικές παράμετροι του υπαίθριου ενσωματωμένου γραφείου:
 
1. Το γραφείο έχει τα χαρακτηριστικά dustproof, sunproof, αδιάβροχος, του κ.λπ., και προσαρμόζεται πλήρως στο υπαίθριο περιβάλλον.
 
2. Το γραφείο αποθηκών εμπορευμάτων εξοπλισμού υιοθετεί τον εξαερισμό και το διασκεδασμό θερμότητας, και ένας ανταλλάκτης θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή διασκεδασμού θερμότητας.
 
3. Το γραφείο μπαταριών υιοθετεί τη μέθοδο ψύξης ημιαγωγών.
 
4. Το γραφείο έχει τις λειτουργίες δύναμης και περιβαλλοντικού ελέγχου, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν και να φορτώσουν τους συναγερμούς όπως η αποτυχία ισχύος, η αποτυχία ισχύος, ο έλεγχος προσπέλασης, η θερμοκρασία, η υγρασία, ο καπνός, το νερό, και η τάση μπαταριών.
 
5. Το σχεδιάγραμμα γραφείων είναι λογικό, η λειτουργία της εισαγωγής καλωδίων, καθορίζοντας και στηρίζοντας είναι κατάλληλος, και η συντήρηση είναι κατάλληλη. Τα καλώδια τροφοδοσίας, τα καλώδια σημάτων, και τα οπτικά καλώδια έχουν τις ανεξάρτητες τρύπες εισόδων, οι οποίες δεν θα παρεμποδίσουν η μια την άλλη.
 
6. Τα καλώδια που χρησιμοποιούνται στο γραφείο αποτελούνται από τα flame-retardant υλικά.
 
7. Το γραφείο συγκεντρώνεται στην περιοχή.
 
Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 0Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 1Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 2Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 3Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 4Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 5
Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων 6

 
Τα πλεονεκτήματά μας:
1. Καλή απάντηση: Η έρευνά σας σχετική με τα προϊόντα μας ή η τιμή θα απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες.
2. OEM&ODM: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να σχεδιάσουμε ή να βάλουμε το όνομά σας λογότυπων και επιχείρησης στα προϊόντα.
3. Μακρινό τεχνικό τεχνικό έγγραφο support&Full
4. Εξουσιοδότηση: εξουσιοδότηση 1 έτους (ενώ η εξουσιοδότηση δεν είναι αρμόδια για εκείνους από η βία που σπάζουν ή που ενημερώνονται με άλλα εμπορικά σήματα.)
5. Αγγλικό λογισμικό, αγγλικός δείκτης
6. Επαγγελματική, πολύ ανταγωνιστική τιμή
7. Μεγάλο απόθεμα, γρήγορη παράδοση

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Δύο υπαίθριο φύλλο EMC RFI σιδήρου διανομής BoxIP55 οπτικών ινών γραφείων επικοινωνίας δωματίων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.