Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd.

καλής ποιότητας Fiber οπτικής καλώδιο ενημερωμένη έκδοση κώδικα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Fiber οπτικής καλώδιο ενημερωμένη έκδοση κώδικα για τις πωλήσεις
Είμαστε η μεγαλύτερη επιχείρηση μηχανών αναζήτησης στη Ρωσία. Επιλέξαμε kexint ως προμηθευτής μας να παρέχουμε το 2012 σε μας τα παθητικά προϊόντα οπτικών ινών στο δωμάτιο στοιχείων. Υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και η καλή υπηρεσία μας καθιστούν πολύ ικανοποιημένους, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το kexint

—— Andre dolbin

Είμαστε χειριστής τηλεπικοινωνιών από τη Γαλλία. Ήρθαμε στην Κίνα το 2015 και επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο του kexint. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από το καλό περιβάλλον εργοστασίων και τις ακριβείς εξεταστικές διαδικασίες. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε τα προϊόντα ODN με το kexint.

—— Δαβίδ Renaud-Goud

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd. Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd. Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd. Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Μάρκες : KXINT
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~400
Ετήσιες πωλήσεις : 800000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

        

      Η Co. τεχνολογίας Kexint Shenzhen, ΕΠΕ που ιδρύθηκε στο έτος 2007 είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη εξοπλισμού δικτύων επικοινωνίας τηλεπικοινωνιών (Ε&Α), κατασκευαστικός, εμπορικός, και παρέχοντας τις λύσεις εφαρμογής και τις τεχνικές υπηρεσίες.
 

     Τα κύρια προϊόντα του περιλαμβάνουν το καλώδιο οπτικών ινών, κιβώτιο διανομής ινών, οπτικό patchcord ινών, MPO/MTP, και οπτικός θραύστης (PLC/FBT/WDM), γρήγορο connecter, προσαρμοστές οπτικών ινών, εξασθενητές οπτικών ινών, έχουμε περισσότερο από 11 έτη εμπειρίας στα παθητικά προϊόντα οπτικών ινών. Το 2016, καθιερώσαμε επίσης την Ε&Α OLT/ONU και την παραγωγή. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, τους μεταδίδοντας ραδιοφωνικά και άλλους τομείς. Τηλεόραση, εφαρμοσμένη μηχανική δύναμης, και άλλες βιομηχανίες. Η κύρια διανομή αγοράς: Ρωσία και η άλλη ΚΑΚ, Νότια Αφρική, Ευρώπη, Νότια Αμερική, κ.λπ. Οι υποσχέσεις επιχείρησης: ποιότητα και ακεραιότητα πρώτος

   

 Η πλούσια εμπειρία στην παθητική παραγωγή των οπτικών προϊόντων ινών εξασφαλίζει τις αξιόπιστες σταθερότητες της υψηλού - ποιότητα και άριστες αποδόσεις των αγαθών της. Λαμβάνει τις καλές φήμες όλα αυτά τα έτη από τους πελάτες γύρω από τη γη για τη σύντομη χρονική ανοχή, τη γρήγορη παράδοση, και τις έγκαιρες μετά από-υπηρεσίες του.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Kexint Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. masha

Τηλ.:: 86-0755-36528999

Φαξ: 86-0755-36528999

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)